Ugens pins (dingbats)

Det er SÅ sjovt med dingbats, synes legebarnet i mig!

Jeg har fundet 2 steder på nettet, hvor jeg kan finde HTML-koder til dingbats, så jeg kan ha dem i alle afskygninger i mine netbaserede filer. Links til begge sider har jeg anbragt på opslagstavlen om programmering.

Dingbats er “a set of fonts showing pictures instead of letters” i følge Urban dictionary. På de 2 hjemmesider copypastecharachter og character-code kan du finde næsten de samme symboler, der fx kan være …

  • emojis: 🎭 🐼 👯 👻
  • symboler: ✓ ♬ ⚄ ✄
  • grafiske figurer: ▨ ⌓ ⋄ ◮
  • matematiske symboler: ∞ ⊾ √ ≠
  • pile: ⍐ ➚ ↻ ⇨
  • bogstaver: ⍤ ⓢ Ǝ ǻ
  • diakritiske tegn: ̎  ̞̼  ͡

copypastecharachter klikker du bare på det symbol, du vil kopiere og sætter det ind i din tekst. På character-code får du oplysning om HTML-koden, som du kan kopiere og sætte ind.

God fornøjelse!

Loading

Leave a Reply