Rigtige mænd tar ikke backup

nobackup_01

Nogle af de ‘rigtige’ kvinder gør det heller ikke … de græder bare en hel masse, når deres data forsvinder durk ud i cyberspace.

Det ka jo virke helt absurd at miste data i disse dage, hvor alting ligger i skyen. Eller i hvert fald næsten alt. Og i betragtning af, at jeg vist nok har alle (som i alle!) mine pc-filer liggende i Dropbox, har jeg været ret afslappet og tænkt, at dét har jeg da totalt styr på.

bitsboard

På min gamle arbejds-padde havde jeg fantastisk stor glæde af den app, der hedder Bitsboard. Dér havde jeg et kæmpe billedarkiv liggende – lige klar til brug. Nu, hvor jeg ikke længere er ansat nogen vegne, har jeg ‘kun’ min egen private padde at gøre godt med.

Men det gør jo ikke noget, vel? Jeg logger da bare på appen, og vips har jeg adgang til alle mine billeder igen.

Næhæ.

For af én eller anden grund har appen kun gemt mine boards (som det hedder i Bitsboard) på den gamle padde med det resultat, at jeg nu er helt uden mine billedarkiver.

😡💣💥😱🔪💀

Det er så længe siden, jeg har brugt appen, at jeg helt har glemt, om jeg er registreret med logopedia.dk eller sprogkiosken som brugernavn. I hvert fald finder jeg intet som helst af det gemt, som jeg har lavet. Uanset hvad jeg søger på. Måske er det bare appens søgefunktion, der er i udu?

Jeg ved jo, at Maria (fra minkusinemaria) har lavet et hav af boards i Bitsboard. Men jeg ka kun få lov til at søge på premium og featured boards, så jeg finder heller ikke nogen af hendes boards derinde.

EFTERLYSNING
Kære læser! Hvis du bruger Bitsboard (eller Pinterest eller noget andet) og har billedsamlinger, som du vil dele med mig, vil jeg monstergerne ha tilsendt links dertil! Jeg orker simpelthen ikke begynde forfra igen. Så hvis jeg ka nasse lidt på dig og dit arbejde, vil jeg være umådeligt taknemmelig.
Mange sommerhilsner
Ulla

Loading

Leave a Reply