E3BP for SSD

E3BPforSSD – det lyder som et godt bud på en ubrydelig adgangskode. Det er det osse (næsten). Det er i hvert fald noget, jeg varmt vil anbefale dig at skrive i søgefeltet, næste gang du er på Facebook!

Gennem mange år har jeg været en glad ‘lurker’ i Caroline Bowens Yahoo-gruppe om fonologisk terapi. Det er helt fantastisk at vide, at jeg er bakket op af alverdens kloge logopædhoveder, når jeg fx diskuterer nytten (eller især mangel på samme) af oralmotoriske øvelser til børn med udtalevanskeligheder. Det er ligeledes et vidunderligt sted at aflure, hvordan andre har diskuteret rationalet for og skruet interventionsforløb og -materialer sammen.

Jeg følger Caroline Bowen på Twitter, hvor hun er en endog meget flittig tweeter. For ½ time siden tweetede hun så det her:

Untitled

Nå for katten! Dér vil jeg da osse være med! I skrivende stund er vi 87 medlemmer, hvoraf en del hører med i flokken af mine personlige logopædhelte: Susan Ebbels, Lynn Williams, Susan Rvachew og David Ingram.

Glæder mig meget til at følge med i gruppen. Vil du osse være med?

e3bp

Loading

Leave a Reply