Mænd snorker for at …

mænd snorker

Nogle skilte er rigtigt sjove. Nogle af dem er ufrivilligt sjovere, end deres ophavsmænd-/kvinder nok havde til hensigt. Således er det fx med dette skilt …

Har du spottet det sjove?

Der er forskel på at beskytte nogen FOR nogen og at beskytte nogen FRA nogen. På samme måde som der er forskel på at holde noget FOR nogen og at holde det FRA nogen. Forskel på, om du holder en is FOR mig eller FRA mig.

I tilfældet med mænd, kvinder og vilde dyr er der 8 mulige situationer. Ud over forbistringen med præpositionen, fremgår det nemlig ikke klart, hvem det er, der sover.

Først får du de 4 situationer, hvor de sovende mænd ved hjælp af deres snorken holder (og derved beskytter) kvinderne FOR de vilde dyr, mens enten kvinderne, dyrene eller begge parter sover. Hvad der sker, når mændene holder op med at hjælpe de vilde dyr, må stå hen i det uvisse:

(A)
De vilde dyr ka sove roligt, mens kvinderne sover, for mændene snorker og skræmmer på den måde de endnu vildere dyr væk.
(C)
De vilde dyr ka sove roligt, mens kvinderne er vågne, for mændene snorker og skræmmer på den måde de endnu vildere dyr væk.
(B)
De vilde dyr ka lege roligt, mens kvinderne sover, for mændene snorker og skræmmer på den måde de endnu vildere dyr væk.
(D)
De vilde dyr ka lege roligt, mens kvinderne er vågne, for mændene snorker og skræmmer på den måde de endnu vildere dyr væk.

Og så 2 situationer, som næppe er dem, der kræver mandesnorken for at holde kvinderne sikre eller for at beskytte dem FRA de vilde dyr:

(H)
Mændene sover. De vilde, sovende dyr udgør ingen fare for de sovende kvinder.
(G)
Mændene sover. De vilde, sovende dyr udgør ingen fare for de vågne kvinder.

Endelig 2 situationer, der potentielt kræver mandesnorken for at holde vilde dyr væk FRA kvinderne:

(F)
Kvinderne ka sove roligt, for mændenes snorken skræmmer de vilde og potentielt farlige dyr væk.
(E)
Til sidst kommer den version, som sandsynligvis er den, teksten i virkeligheden har til hensigt at beskrive: Kvinderne ska holde op med at være irriterede over at blive vækkede af deres mænds snorken, for mændenes snorken skræmmer de vilde og potentielt farlige dyr væk.

Loading

Leave a Reply