Barrierespil

Jeg har lavet mig en holder til at spille ‘barriere’-spil på. Barrierespil er den slags spil, hvor I ikke kan se, hvad den anden gør, som når I fx har hver jeres spilleplade, der er hemmelig for den anden. Typisk vil man stille et par ringbind på bordet, så man ikke kan se hos hinanden. Bøvlet, synes jeg.
Så nu har jeg langt om længe fundet på noget smartere.

Jeg har brugt:

  • 2 magnetiske plader i A4-størrelse
  • 2 plastiklommer, åbne i siden og toppen
  • gaffatape, 5 cm bred

De 2 magnetiske plader har jeg sat sammen med gaffatape på begge sider, så de kan holde til at blive foldet væk fra hinanden. Plastiklommerne har jeg klippet det stykke af, der er ‘foldet’ (ca. 3½ cm i bredden), og så har jeg sat det fast på underkanten af de magnetiske plader; jeg har klistret dem fast på indersiden af pladerne med gaffatape.

Jeg har lavet et stykke gaffatape, ca. 15 cm langt med dobbelttape midt på. Dette stykke tape har jeg sat fast på indersiden af først den ene magnetplade, foldet det på midten og dernæst sat det fast på indersiden af den anden magnetplade.

Når jeg folder pladerne ud, har jeg så to plader, der kan stå op, med en holder forneden på hver side, som jeg kan sætte vores spilleplader ned i. Og så kan vi spille vores barrierespil som det, der er øverst på siden. Vi kan skiftes til at instruere hinanden, og vi kan hjælpes ad med at tjekke, om instrukserne er blevet forstået korrekt.

Holderen vil fx være rigtigt velegnet til at sænke slagskibe på – og til at spille præpositionsspil og instruktionsspil.

Loading

Leave a Reply