Ugens pin (Sprogin)


En glimrende måde at holde sig fagligt opdateret er at holde øje med de blogs, der handler om de emner, du er interesseret i. En nem måde at gøre det på er vha. bloglovin’. På min egen liste på bloglovin’ er Trine Kjær Kroghs nye blog Sprogin et meget velkomment indslag.

Trines blog “skal handle om sprog, børn, læring og leg” …

Ud over Maria Grundtvigs blog Min kusine Maria og den blog, som du sidder og læser i lige nu, er det den eneste danske blog, der handler om børnelogopædi – så vidt jeg ved. Jeg glæder mig meget til at følge med i bloggen, og Trine har allerede været yderst flittig, for fra 5. januar til i dag har hun allerede skrevet 39 (!) indlæg.

Jeg har pinnet bloggen på min opslagstavle om blogs, hvor du kan finde en række primært engelsksprogede blogs, bl.a. Dorothy Bishops blog, The Canadian SLP og Förskoleburken.

Loading

Leave a Reply