Materialer til salg

Oprydningen i min kælder kører videre. Der er både en del gode fagbøger og dejlige børnebøger tilbage på lageret. Og så har jeg en masse (børnelogopædiske) spil og interventionsmaterialer, der gerne må få et nyt hjem. Ikke fordi de fejler noget. Jeg tænker bare, de kan gøre mere glæde hos andre end hos mig.

En del af spillene og materialerne er gode, gamle klassikere. En del er næsten spritnye. Mange af dem har jeg spillet med og leget med med masser af børn og deres forældre. Alle er de i god stand.

Jeg har desværre INGEN – som i INGEN SOM HELST – mulighed for at sende materialer eller spil. (Til gengæld er de megabillige.) Der er høflig og reel personlig afhentning i Hillerød, hvis du vil ha fat i ét eller flere af dem 😀

Prisen pr. spil/materiale er 25 kr., og hvis du køber 5 stykker, koster de 100. Skriv på messenger eller facebook, send mig en mail eller skriv en kommentar til indlægget her. Princippet er ‘først til mølle’ …

bogstavvendespil
dispenser
det femte element
de fire første
fårespil
hvem er hvem?
indianerspil
lille storm i tøjskabet
marathon
mikado
mikado med værktøj
piccolo
politi og røvere
raketspil
rummy
sagas
stempler

Loading

Leave a Reply