Børnebøger til salg

Oprydningen fortsætter. Ud over en masse gode fagbøger har jeg en masse børnebøger, jeg gerne vil af med. Ikke fordi de fejler noget. Jeg tænker bare, de kan gøre mere glæde hos andre end hos mig.

Jeg kan se, at jeg ikke var klar nok i spyttet i sidste indlæg, så nu skriver jeg det så tydeligt, som jeg kan: jeg har desværre INGEN – som i INGEN SOM HELST – mulighed for at sende bøgerne. (Til gengæld er de billige!) Der er høflig og reel afhentning i Hillerød, hvis du vil ha fat i én eller flere af dem 😀

Prisen pr. bog er 25 kr., og hvis du køber 5 bøger, koster de 100. Skriv på messenger eller facebook, send mig en mail eller skriv en kommentar til indlægget her. Igen er princippet ‘først til mølle’ …

Anatole
Buck y Mao
Børnenes ordbog
The fabulous book of paper dolls
Klatremus og de andre dyr i Hakkebakkeskoven
Lånerne flytter ud
Lånerne til søs
Ordleg
Piénsalo bien
Plet og dyrene på gården
De to hundehvalpe
De 3 små mænd og nummermanden
Vi regner fra 1 til 10

Loading

Leave a Reply