At skrive på en iPad

Jeg har længe, længe været på udkig efter et ordentligt tekstbehandlingsprogram til padden. Vil fx gerne tage noter, uden at det kommer til at se alt for rodet ud; og vil gerne skrive alskens mødereferater ind direkte …

Har forsøgt mig med forskellige apps, der hver især var dårlige på hver deres måde: Brugte allerførst Pages, der er umuligt at skrive i. Brugte dernæst Noter, der laver om på formatteringen. Forsøgte mig i Evernote, der havde lignende vanskeligheder.

Og nu har Dropbox og Microsoft slået sig sammen, hvilket medfører, at jeg kan downloade Word, Excel og PowerPoint kvit og frit til brug på mine padder! Så dét har jeg sporenstrengs gjort, og se nu bare: jeg kan fx bruge mit notatark igen.

Eksemplet på billedet er mine noter fra et oplæg af Trine Krogh. Du kan finde et ubrugt eksemplar af min notetagningsfil hér.

Og når jeg så ovenikøbet har fået hæklet mig et cover til padden og anskaffet mig et eksternt tastatur, så er den faktisk ganske udmærket at skrive på. Ikke for længe ad gangen, dog, for så får jeg ondt i mine håndled …

Loading

Leave a Reply