CIHA

Endnu en børne(audio)logopædisk blog er kommet på min lystavle. Bloggen CIHA bestyres af Rikke Amdisen, der beskriver sig selv sådan her: Jeg er jo “bare” mor til to børn med CI og har en masse praktisk erfaring og viden om høretab og AVT. Jeg er netop startet på en diplomuddannelse i logopædi, fordi jeg synes det er superspændende og fordi jeg kan bruge det i CIHA såvel som hos mine egne børn.

Det kan godt være, Rikke beskriver sig selv som “bare” mor. Der er intet “bare” over hende eller hendes blog, siger jeg bare! Eller over den vildt imponerende netbutik med sprogstimulerende legetøj, som hun også bestyrer. Se lige en menu:

ciha-shop

Åh, hvem der havde et kæmpe klinikrum med masser af tomme hylder!

Nå. Tilbage til bloggen.

Rikke blogger primært om sine to CI-opererede piger og om AVT. Hun skriver sådan her om bloggen:

Høreapparater, Cochlear implantater og AVT er (…) en stor del af vores liv. Det er baggrunden for, at denne side er blevet til. Vi vil gerne give alle de ting videre, som har virket positivt for os. Vi vil gøre det nemmere (…) for nye, og erfarne forældre, at lege samtidig med at de bruger AVT. Vi har også lavet guidelines til alle vores produkter, som har et sprogstimulerende potentiale. Vi håber at CIHA kan spare jer for en masse bekymringer og gøre tilgangen til høretab og sprogaktiviteter sjovere og lettere. I behøver ikke opfinde den dybe tallerken, hvis I følger med på CIHA. Vi har gjort arbejdet for jer.

Jeg har ingen forstand på hverken CI eller AVT. Til gengæld bilder jeg mig ind at ha lidt forstand på børns sproglige udvikling. Og jeg er meget begejstret for fx de indlæg, Rikke har skrevet om ‘barnets sprog’:

Jeg har i noget tid brygget på et blogindlæg om mellemørebetændelser, og skægt nok har Rikke lige skrevet om just det samme. Jeg har heldigvis fået lov til at genblogge hendes indlæg – så et af mine næste indlæg blir en blanding af Rikkes gode skriv og mine egne tanker.

Loading

Leave a Reply