Leg og sprogudvikling

csm_csm_COLOURBOX10127008_ba20c786f0_6013983e9f

Her kommer et lille reklameindslag om en forelæsning med både en spændende forelæser og et spændende emne:

Docent ved Center for Pædagogik på Professionshøjskolen Absalon i Trekroner Pia Thomsen holder et fagligt oplæg om “Legens betydning for sprogudviklingen” d. 9. februar fra 1230 til 15. På Absalons hjemmeside kan du se følgende beskrivelse af arrangementet:

Bliv klogere på sammenhænge mellem sprog, leg og tænkning og få indblik i den nyeste forskningsviden på de tre områder, der dynamisk påvirker hinanden.

I Absalon er vi glade for, at vi har fået Pia Thomsen som docent og fagligt fyrtårn på sprogområdet i Center for Pædagogik.

Vi oplever en stigende interesse for forskningsbaseret viden og kompetenceudvikling, der kan styrke det den professionelle indsats på det pædagogiske område. Derfor vil vi gerne invitere til et fagligt oplæg og fælles refleksion omkring sprogarbejdet i egen praksis.

Fagligt oplæg ved Pia Thomsen, Docent, ph.d.
I oplægget vil Pia Thomsen præsentere sammenhænge mellem sprog, leg og tænkning. Du får indblik i den nyeste forskningsviden på de tre områder, der dynamisk påvirker hinanden. Men du bliver i særlig grad inspireret til hvordan du kan veksle din nye viden til din hverdagspraksis sammen med børnene. Og bruge den i morgen!

Pia Thomsen er Docent, ph.d. og børneforsker med fokus på sprogudvikling, leg-tænkning og tidlige indsatser. Hun har været ansat i Absalon siden oktober 2017, og var tidligere lektor, ph.d., og Studieleder, på SDU. Hun har deltaget i udviklingen af læreplanstemaet SPROG i de nye styrkede læreplaner.

Sparringsrunde ved Lena Basse, Lektor
Lena Basse er Lektor ved Center for for Pædagogik og fagkoordinator for Sprogteamet og Diplomuddannelsen i Børns Sprog i PHA. Certificeret Hanen-instruktør og arbejder med sprog og literacy-projekter i flere kommuner.

Målgruppe
Nuværende og tidligere diplomstuderende på Børns Sprog, sprogkonsulenter i kommuner og andre interesserede.

Deltagelse er gratis.

Link til tilmelding er her.


Jeg HAR tilmeldt mig 🙂

Loading

Leave a Reply