Vidensdeling: podcasts

Podcasts, er det noget, du lytter til? Indtil for nyligt gjorde jeg det ikke selv. Heldigvis blev jeg inspireret af et blogindlæg hos MinkusineMaria, og nu er jeg flittig lytter. Måske kan du blive inspireret af det her indlæg til også at lytte med?

24 spørgsmål til professoren I 24 Spørgsmål til Professoren vil lytterne opleve Lone Frank i dybe og medrivende samtaler med nogle af landets førende forskere, og hvis man foretrækker sin videnskabsjournalistik så udfordrende, som muligt, går man ikke galt i byen med programmet.
autism show The Autism Show Podcast is a weekly interview audio show for people who care about autism. Guests on the show include autism advocates, educators, professionals, and people on the autism spectrum.
brinkmann på p1 Psykologiprofessor Svend Brinkmann kaster et kritisk blik på den teknologiske udviklings konsekvenser for os som mennesker. Han møder forskere, der er med til at forme morgendagen, for at diskutere, hvordan videnskabens landvindinger påvirker os på godt og ondt. Og om der overhovedet er plads til den menneskelige psyke, når bilerne selv overtager rattet, robotterne plejer vores ældre og virkeligheden bliver virtuel.
conversations in speech pathology Join speech-language pathologist Jeff Stepen as he interviews a variety of professionals, parents, and other assorted characters about topics related to the practice of speech pathology/therapy.
danskernes akademi på p1 Danskernes Akademi på P1 sender alle hverdage et kort program med en af ugens aktuelle forskere. Alle fem programmer i en uge er med den samme forsker, og der er nye vinkler hver dag.
didaktor Didaktor er Alineas podcast om skole og læring.
godt ord En podcast om sprog og sprogglæde. Om sprog generelt, om specifikke sprog, om dem, der sproger, og om de ord, som sprog er lavet af. Om det, der sker inde i sprog og uden om sprog, om de sprog vi selv kan tale, og om dem, vi ikke engang kan forstå.
hjernekassen på p1 Peter Lund Madsen får hver uge nye gæster i studiet, som deler ud af deres store viden om eksempelvis diskodans, sindssygdom, følende blomster og andre fængende hjørner af videnskaben.
jeg er ordblind I Jeg Er Ordblind Podcast møder du Sanne og Andreas. De er begge to ordblind og sammen snakker de med eksperter, kendte og andre der ved noget om det at være ordblind.
lingthusiasm A podcast that’s enthusiastic about linguistics.
p1 dokumentar P1’s ugentlige magasin med og om undersøgende journalistik og dokumentarisme.
play therapy On this podcast, we will cover topics such as ADHD, Autism Spectrum Disorder, Specific Learning Disabilities, Oppositional Defiant Disorder.
sage language & linguistics The official free Podcast site from SAGE, with selected new podcasts that will span a wide range of subject areas including business, humanities, social sciences, and science, technology, and medicine. Our Podcasts are designed to act as teaching tools, providing further insight into our content through editor and author commentaries and interviews with special guests
slp's and q's This is a short 1-2 minute podcast discussing various topics on the subject of Communicative Disorders. It is intended for students of the communication sciences to learn or study necessary topics.
speech and language kids Carrie Clark offers resources, information, and activities for speech therapists and parents of children with speech and language development and delays. Topics covered include: articulation, apraxia, phonology, language, late talkers, alternative/augmentative communication (AAC), autism, stuttering, reading, social skills, down syndrome, following directions, answering questions, grammar, etc. Educators and other professionals will also love this easy-to-follow information and the step-by-step guides.
speech science Speech Science interviews leaders in the field of speech and language therapy, individuals who are making a difference in the lives of others with disabilities, and interviewing individuals who have over come deficits in their own lives
speech space Looking for some fresh ideas for your speech therapy sessions? The Speech Space podcast is a podcast full of tips and resources for speech-language pathologists working in the schools or private practice.
speech therapy Speech therapist Carrie Clark brainstorms ideas and answers to your speech therapy questions. Carrie Clark will bring on guest speech-language pathologists to answer your questions.
teach me to talk Helping parents teach toddlers to understand and use language.
videnskab.dk Går i dybden med aktuelle emner fra forskningens verden med debatter, reportager og en masse interviews med forskere.
videnskabens verden Et naturvidenskabeligt program med nyheder, reportager og gæster i studiet. Forskning fra ind- og udland sættes i perspektiv og krydres med besøg i de miljøer, hvor forskerne har deres dagligdag.
working therapist Pediatric Developmental Therapy (PDT) was founded by Haden Boliek with a mission focused on providing quality speech therapy, occupational therapy and physical therapy to children. As part of our mission, Haden here provides tools and strategies to help therapists and parents to develop and carry over therapy principles to the home.

Loading

Leave a Reply