Lydbyggeren som app

0

Det første spæde udkast til en Lydbygger- og Lydalfabet-app ligger gratis nu på iStore.

App’en kan afspille fonemets lyd, når du trykker på ikonet.

På sigt er det meningen, at den skal udvides med min webapp (se indlægget her), så man udover at høre fonemerne som enkeltlyde vil kunne finde inspiration til, hvilke 1- og 2-fonemsord man kan arbejde med, så man kan få brugt de fonemer, som barnet har fået på sit repertoire.

2 thoughts on “Lydbyggeren som app

  • 0

   Hej Martin!
   Som app er Lydbyggeren desværre endnu kun til Appleprodukter. Du kan gå ind hér og høre lydene – det er det samme, som appen kan bruges til. Og hvis du er interesseret i, hvilke ord man kan ‘bygge’, selvom barnet kun har ganske få fonemer på sit repertoire, kan du gå ind hér og blive inspireret.
   God fornøjelse.
   /Ulla

Skriv et svar