Hvor har jeg været?

hvor har jeg været, møbler

Det kræver masser af opfindsomhed at hitte på måder at arbejde med kategorisering af substantiver.

Det kan være sjovt at arbejde med opgaver, hvor I skal gætte, hvor noget stammer fra – hvor har jeg fx været, når jeg kommer hjem med en masse møbler? Eller fisk? Eller tøj? For at hjælpe barnet på vej kan du finde billeder af de pågældende butikker, så det blir nemmere at gætte, hvor tingene er købt.

Hvis barnet er vant til at handle i fx Bilka, kan svaret konsekvent – og helt korrekt – være “Bilka”, og så kan I i stedet finde ud af, i hvilken afdeling i Bilka man kan finde de forskellige varer.

I butikken hos Teachers pay teachers har jeg lagt 7 små opgaver med rygsække fyldt med alskens ting fra forskellige kategorier. Hvor kan man få fat i dén slags ting?

Loading

Leave a Reply