Udvalgte pins på Pinterest

Så er den gal igen på Pinterest. Lissom efter sidste opdatering (se mit forrige indlæg her) er der atter engang horder af pins, som jeg ikke har bedt om.

Denne gang hedder de bare ‘udvalgte pins’ / ‘picked for you’.

Hver af de udvalgte pins har Pinterest udvalgt til dig, fordi den er pinnet af en anden, der har pinnet noget, der også er pinnet på én af dine opslagstavler. Så har du mange opslagstavler – som jeg har – er der rigtigt mange udvalgte pins, som du nu har den tvivlsomme fornøjelse af at skulle frabede dig.

Du kommer af med dem ved at klikke på det ⌧, der er skjult i højre side af feltet under pinnen, hvor der står Picked for you. Når du har klikket på krydset, skal du efterfølgende klikke i det felt i dropdown-menuen, hvori der står, at du ikke vil ha flere pins relaterede til den pågældende opslagstavle.

Loading

Leave a Reply