Relaterede pins på Pinterest

IMG_0684
Med jævne mellemrum opdateres Pinterest, og så kommer der en rigtigt træls periode med horder af ‘relaterede pins’, som Pinterest propper ind i home feed’et. Resultatet kan se ud som på billedet, hvor hovedparten af de pins, der vises, er fra opslagstavler og pinnere, som jeg slet ikke følger, og som jeg helst vil være fri for. Det eneste, man kan gøre ved det, er konsekvent at klikke på det lille ⓘ under hver pin.

IMG_0685Når man gør det, kommer der et skærmdump, hvor man klikker på 👎. Dernæst får man en meddelelse fra Pinterest om, at programmet fremover vil undgå pins af samme slags. Og når man har frabedt sig tilstrækkeligt mange relaterede pins, holder de op med at dukke op. Men det tar irriterende lang tid.

Loading

One thought on “Relaterede pins på Pinterest

  1. […] er den gal igen på Pinterest. Lissom efter sidste opdatering (se mit forrige indlæg her) er der atter engang horder af pins, som jeg ikke har bedt […]

Leave a Reply