10 års fødselsdag


I august 2004 oprettede jeg enmandsfirmaet Logopedia. Den 3. oktober 2004 gjorde jeg den første postering i mit første regnskab: Køb af domænet logopedia.dk.

Siden da er der sket en masse, så jeg tænker, det ku være sjovt at gøre status over de første 10 år.

Jeg har haft 3 børn i undervisning: To på Frederiksberg og én i Ljubljana. Drengen i Slovenien underviste jeg på Skype – ret sjovt at opfinde og afprøve undervisningsmaterialer, der virker på nettet!

Jeg har holdt kurser for (bedste)forældre, dagplejere, pædagoger, lærere og talepædagoger i Annisse, Esrum, Farum, Fredensborg, Helsinge, Græsted, Haslev, Holbæk, København, Lynæs, Melby, Nykøbing Sj., Odense, Rødovre og Slagelse. Kurserne har bl.a. handlet om sprogudvikling, sprogstimulering, sprogundersøgelser, TRAS, ordmobiliseringsvanskeligheder, forældreinddragelse i det logopædiske arbejde og introduktion til Hanen-konceptet.

Bogen Logopædisk værktøjskasse har jeg solgt i alt 780 eksemplarer af. Jeg har sendt bøger til næsten alle kommuner i Danmark. I de røde kommuner på kortet har PPR købt en bog eller flere – i de grønne har mindst en privatperson købt en bog. Og enkelte bøger har jeg solgt til Færøerne, Grønland, Island, Norge og Sverige.

I løbet af 2012 kom flere og flere af kopisiderne i værktøjskassens appendixer over på hjemmesiden, så de nu alle er virtuelle.

I april 2011 kom ‘lillesøster’ Sprogkiosken til i form af den blog, du sidder og læser i lige nu. Og i juli 2014 i form af en butik med førskoleopgaver på Teachers pay teachers.

Glæder mig til de næste 10 år!

Loading

Leave a Reply