Appshopper

Der er en myriade af apps, der ser interessante ud. Og masser af de apps, der findes, er noget bras. Så for at slippe for at købe en masse apps, som jeg så bagefter sletter, har jeg fundet en rigtig god gratis app – Appshopper.

Appshopper fungerer som en ønskeliste. App’en holder øje med, hvornår de apps, jeg har på min ønskeliste, blir sat ned i pris – og med lidt held kan jeg så erhverve mig dem ganske gratis. Eller i hvert fald til nedsat pris.
For at få fat i Appshopper, skal du gå ind på hjemmesiden og oprette dig som bruger (det kan du gøre både på din pc og på din ipad). Når du har gjort det, trykker du på det ikon øverst på siden, der forestiller en kasse med en pil op (det kan du kun gøre på din ipad). Vælg dernæst ‘Føj til hjemmeskærm’, og så får du et ikon, der ser ud som ovenfor.

Inde i selve app’en kan du søge på de apps, som du ønsker dig og klikke på ‘Want it’-feltet. Når app’ens pris blir nedsat, får du en mail med besked, og så er det bare med at få fat i den.

Loading

Leave a Reply