Hurra for årvågne logopæder!

ændring fra helikopter til badekar - 31.1.21

Min blog er velsignet med masser af kvikke og årvågne læsere – tak for det!!

Sammen med flere end 100 andre har Lene downloadet fototesten. Hun har opdaget, at jeg på scoringsarket har skrevet badekar som item for medialt /k/, og i billedfilen har brugt helikopter som item for det samme. Det sku gerne være ens nu – med badekar som item både på billedsiden og på scoringarket.

tpt-testforside

Teachers pay teachers gir automatisk besked til alle jer, der allerede har downloadet filen. (Det skriver de i hvert fald, at de gør – gi mig gerne besked, hvis du har hentet billedfilen og ikke får besked om, at den er ændret!)

Hvis I har testet med fototesten, hører jeg gerne fra jer – er testen brugbar? Er scoringsarket så smart, som jeg går rundt og bilder mig ind? Er billederne tydelige (nok)?

Loading

Leave a Reply