Fantastiske førskoleopgaver

Nettet vrimler ikke ligefrem med dansksprogede eller -producerede førskoleopgaver. I årevis har jeg derfor med stor fornøjelse pinnet alle de danske opgaver, jeg har kunnet finde. Mange af dem har Dorte Frost fra Autismespektrum consult forfattet. Nu har hun heldigvis lavet en webshop 🇩🇰

websiden skriver hun følgende om sine opgaver: “Opgaverne er især velegnet til at træne nonverbal tænkning, begreber og overbegreber, arbejdshukommelse, visuel spatiering, generalisering og meget mere.”

Dorte har osse en pinterestprofil: autismespektrum … Jeg ka varmt anbefale, at du følger hende! Og på facebook ka hun findes her: autismespektrum.

Endelig ka du finde hende på instagram: autismespektrumconsult … På sin profil skriver hun følgende: “Jeg er lærer, jeg arbejder med børn og unge med autisme Jeg laver materialer, der især træner arbejdshukommelsen hos alle, der har brug for det.”

Nedenfor ka du se et udsnit af de opgaver, som du ka finde:

https://www.instagram.com/p/B3tVd5CHunv/https://www.instagram.com/p/B2erjSRnviG/

God jagt og tak til Dorte for de lækre opgaver!

Loading

Leave a Reply