Fjern ‘udvalgte pins’

Ingen læsere af denne blog kan være i tvivl om, at jeg er stor fan af Pinterest. For tiden er der dog et aspekt ved Pinterest, som jeg er voldsomt irriteret over: horder af pins, som Pinterest ‘udvælger’ til mig. Fra opslagstavler og pinnere, som jeg ikke følger – og af og til nogle af mine egne gamle pins.

Har nu heldigvis fundet en løsning, der virker både i Chrome og i Firefox 😀
Bloggeren Beth McMillan har forfattet et genialt script, der virker på den måde, at det fjerner alle de udvalgte pins, så man går fra et newsfeed med pins, som du ikke gider se, til et noget afpillet newsfeed – til gengæld kun med pins, som er pinnet af pinnere, som du aktivt har bestemt dig for at følge.

Klik på billedet ovenfor – så kommer du frem til Beths blog. Følg hendes opskrift og fjern de udvalgte pins!

Loading

Leave a Reply