Sprogkiosken har fået ny adresse!

Jeg har længe haft lyst til at gi sprogkiosken en nemmere webadresse. Nu har jeg endelig fået flyttet den hertil (sprogkiosken.dk) for at slippe for ‘efternavnet’ wordpress.com 😀

Så hvis du læser her, er du kommet til det helt rigtige sted! De gamle blogindlæg fra sprogkiosken.wordpress.com ligger der stadig. De er flyttet med hertil, så deres links skulle meget gerne virke. Kun mangler jeg at opdatere de mange links på indholds-siden (i topmenuen).

Under hvert indlæg er der en række ikoner til diverse sociale medier. Disse ikoner kan du klikke på, hvis du får lyst til at dele det pågældende indlæg.

Der er også links til andre oplæg. Jeg håber med tiden, at alle de links, der lægger sig her, vil vise hen til tidligere indlæg på bloggen (for jeg bestemmer desværre ikke selv, hvilke links det er).

Loading

Leave a Reply